Tel. 022 Ė 67 51 444

English


  • alt text

Polyethyleen drijvers

We leveren polyethyleen drijvers in vele maten, uitvoeringen en oplossingen voor uw gewenste drijfvermogen. Polyethyleen drijvers zijn sterk, duurzaam, UV bestendig en recyclebaar. Wilt u een object laten drijven of in het water markeren? Neem dan contact op voor polyethyleen drijvers en waterboeien.

Toepassingen voor polyethyleen drijvers:
  • » drijvers voor pijpleidingen
  • » drijvers voor kabels
  • » gebiedsafzetting van verontreinigd water
  • » platform / vlot

Polyethyleen drijvers voor baggerwerkzaamheden

We leveren polyethyleen drijvers in vele maten om u te faciliteren bij de baggerwerkzaamheden. Voor gangbare slangen en leidingen kunnen wij met een oplossing komen. Eenvoudig te bevestigen. A-kwaliteit drijvers met langdurige slijtvastheid.

Waterzuivering projecten met polyethyleen drijvers

Polyethyleen drijvers worden ook vaak ingezet voor het afbakenen van verontreinigd water. Als er sprake is van olie of chemicaliŽn dan kunnen we de betreffende zone markeren en afzetten. We droppen aanvullend ook vaak biofilm carriers in het verontreinigde water voor een natuurlijk waterzuiveringsproces.

Vraag stellen

Polyethyleen drijvers voor aquacultuur

Ecolucht heeft ook verschillende pilotprojecten lopen om polyethyleen drijvers in te zetten voor aquacultuur. Zo werken we met floating floraprojecten om de grijze binnenstad te vergroenen met moerasplanten en biodiversiteit. Meer weten over de vele mogelijkheden met onze PE drijvers. Bel of email voor nader overleg.