Tel. 022 67 51 444

English


Markeerboei met sensoren

Navigatieboeien en andere markeerboeien worden steeds meer uitgerust met slimme sensoren. Technologische innovaties zorgen voor extra meetinstrumenten en communicatiemiddelen on-board voor veilig vaarwater op rivieren, meren, kanalen en op recreatieplassen. Als specialist in waterboeien kunnen wij een breed assortiment aan intelligente sensoren leveren; praktijkvoorbeelden:
  • » bewegingsmelder
  • » navigatie communicatie
  • » waterkwaliteit meting
  • » sensoren bij wedstrijdboeien
  • » klimatologische metingen
  • » golfslag metingen

Markeerboei met sensoren voor navigatie

Duitse A-kwaliteit markeerboei van geperst plaatstaal specifiek geschikt voor scheepvaart op kanalen, rivieren en meren. Met twee hijsogen, handvatten en optioneel sensoren behoren tot de mogelijkheden. Met module voor montage van navigatiesymbolen. Voorzien van een sterke ankerstang en ballastgewichten voor verankering.

Lees meer


Markeerboei met sensoren voor afzetting veiligheidsgebied

We verkopen en verhuren diverse soorten markeerboeien om tijdelijk of voor lange tijd veiligheidsgebieden af te zetten. Risicopreventie met duidelijke signaalfuncties op de markering. Zeer geschikt bij gevaarlijke situaties, objectmarkering, zwemgebied afgrenzing, sterke stroming, zeilwedstrijden en tijdelijke werkzaamheden.

Lees meer


Powerstation voor op het water

Overal en altijd uw stroomvoorziening bij u. Gebruik mobiele zonnepanelen voor het opwekken van milieuvriendelijke elektriciteit. Hiermee laadt u uw accu's op en heeft u overal onderweg stroom.

Lees meer