Tel. 022 67 51 444

English


  • alt text
  • alt text
  • alt text

Zeeboei voor hydro energie opwekking

Als waterboei specialist kunt u ons inschakelen voor zeeboeien en drijvers ten behoeve van energie opwekking. Als distributeur voor 3 zeeboei fabrikanten kunnen wij met deskundigheid meedenken over composiet en stalen boeien voor een hoog energierendement in combinatie met zeer goede betrouwbaarheid.

Hydro energie biedt volop kansen voor groene golfenergie. Daar waar het land steeds voller raakt met windmolens en solar zonneparken, is er nog volop ruimte op zee. Benut de kracht van de golfslag en voorkom landschapsvervuiling. We praten u graag bij over onze visie omtrent Hydro energie.

Zeeboei met maximale betrouwbaarheid

Essentieel bij waterboeien op zee is de maximale betrouwbaarheid en levensduur. Zeker als u een integratie maakt met kostbare energiesystemen is het van belang dat de systeemintegratie jarenlang bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Storm, zon, golven, activiteit op het water. Wij focussen op A-kwaliteit.

Composiet of stalen zeeboei

Zeeboeien worden in de meeste gevallen uitgerust met hoogwaardig gegalvaniseerd staal. Sterk, slijtvast, betrouwbaar maar tegelijkertijd ook zwaar in gewicht. Zeker als het gewicht van de boei een belangrijke rol speelt bij hydro energie opwekking is het zinvol om te testen met duurzaam oersterk materiaal met een lager gewicht; te weten composiet.

Vraag stellen Case studies