Waterboei huren

U kunt bij ons een A-kwaliteit waterboei huren voor korte of lange termijn. Heeft u een evenement, wedstrijd of schitterende zomerdag Wilt u tijdelijk een gebied afzetten? Een boei huren biedt de ideale tijdelijke oplossing. Profiteer van gemak en een snelle levertijd uit voorraad. Informeer naar de verhuurbeschikbaarheid van de diverse boeien. We kunnen ook degelijke ankers en ankerlijnen / kettingen meeleveren.

Plastimo meerboeien huren

Royaal assortiment aan kunststof meerboeien van A-merken Plastimo voor verhuur. Zeer geschikt voor evenementen op het water. Neem contact met ons op voor nadere info.

Plastimo markeerboeien huren

U kunt flexibel bij ons verschillende markeerboeien huren van het A-merk Plastimo. Ideaal voor evenementen en het zomerseizoen. Bolvormig, conusvormig, cilindervormig standaard of met PU kern.

Wedstrijdboeien huren

Fel gele opblaasbare wedstrijdboeien voor een goede zichtbaarheid bij zeil-, zwem- en roeiwedstrijden. Snel op te blazen en eenvoudig op te halen en mee te nemen. Bij verhuur kunt u geen reclame erop zetten, bij aanschaf wel.

Stalen markeerboei huren

Duitse A-kwaliteit markeerboei van gegalvaniseerd plaatstaal specifiek geschikt voor vaarwater navigatie / markering op kanalen, rivieren en meren. Met twee hijsogen en handvatten. Gebruiksvriendelijke module voor montage van navigatiesymbolen.

Mobiel zonnepaneel huren

Voor leuke events, bootreisjes en vakantie kunt u bij ons mobiele zonnepanelen huren met draagbare powerstations / powerbanks. Zo heeft u buiten op reis altijd uw eigen stroomvoorziening.