Tel. 022 67 51 444

English


Waterboei huren

U kunt bij ons een A-kwaliteit waterboei huren voor korte of lange termijn. Heeft u een evenement, wedstrijd of schitterende zomerdag Wilt u tijdelijk een gebied afzetten? Een boei huren biedt de ideale tijdelijke oplossing. Profiteer van gemak en een snelle levertijd uit voorraad. Informeer naar de verhuurbeschikbaarheid van de diverse boeien:

Plastimo meerboeien huren

Royaal assortiment aan kunststof meerboeien van A-merken Plastimo voor verhuur. Zeer geschikt voor evenementen op het water. Neem contact met ons op voor nadere info.

Vraag stellen


Plastimo markeerboeien huren

U kunt flexibel bij ons verschillende markeerboeien huren van het A-merk Plastimo. Ideaal voor evenementen en het zomerseizoen. Bolvormig, conusvormig, cilindervormig standaard of met PU kern.

Vraag stellen


Wedstrijdboeien huren

Fel gele opblaasbare wedstrijdboeien voor een goede zichtbaarheid bij zeil-, zwem- en roeiwedstrijden. Snel op te blazen en eenvoudig op te halen en mee te nemen. Bij verhuur kunt u geen reclame erop zetten, bij aanschaf wel.

Lees meer


Stalen markeerboei huren

Duitse A-kwaliteit markeerboei van gegalvaniseerd plaatstaal specifiek geschikt voor vaarwater navigatie / markering op kanalen, rivieren en meren. Met twee hijsogen en handvatten. Gebruiksvriendelijke module voor montage van navigatiesymbolen.

Verhuurinfo


Mobiel zonnepaneel huren

Voor leuke events, bootreisjes en vakantie kunt u bij ons mobiele zonnepanelen huren met draagbare powerstations / powerbanks. Zo heeft u buiten op reis altijd uw eigen stroomvoorziening.

Lees meer