Tel. 022 67 51 444

English


  • alt text

Over ons

Het wordt steeds drukker op het water. Onze missie is om met ons royale waterboeien assortiment bij te dragen aan de veiligheid op het water. Als leverancier van 5 merken hebben wij de geschikte boeien voor vele doeleinden. Naast ons vaste assortiment leveren we ook boeien. We kunnen ook degelijke ankers en ankerlijnen / kettingen meeleveren.

Van zware plaatstalen zeeboei tot kunststof inflatable meerboei. Wij distribueren A-kwaliteit artikelen met snelle levertijden en aantrekkelijke prijzen. In standaard maten maar ook als maatwerkoplossing met bijvoorbeeld slimme sensoren, solar of hydro energie applicaties.

Markeerboei PE of Staal

Een markeerboei wordt geplaatst om veilig door het water te navigeren; met of zonder sensortechniek. U kunt er tevens veiligheidsgebieden mee afgrenzen. In recreatiegebieden worden markeerboeien ook toegepast om zwemwater af te bakenen of als waarschuwing voor gevaarlijke situaties.

Lees meer


Plastimo / Dan Fender markeerboeien

Royaal assortiment aan kunststof markeerboeien van A-merken Plastimo en Dan Fender. Ideaal voor markering bij recreatieplassen. Bolvormig, conusvormig, cilindervormig standaard of met PU kern.

Lees meer


Plastimo wedstrijdboeien

Fel gele opblaasbare wedstrijdboeien voor een goede zichtbaarheid bij zeil-, zwem- en roeiwedstrijden. Mogelijkheden voor reclame op de boei. Snel op te blazen en eenvoudig op te halen en mee te nemen.

Lees meer


Meerboei

Een meerboei is ervoor bestemd om boten op een mooie ligplaats te laten aanmeren. We verhuren en verkopen meerboeien aan gemeenten, jachthavens, eilanden, ankerplaatsen en horeca. Klimaatbestendig, duurzaam en eenvoudig in gebruik.

Lees meer


Dan Fender cilinder en balfenders

We leveren A-kwaliteit fenders ter bescherming van uw boot / schip. Voornamelijk van het A-merk Dan Fender. Dankzij onze voorraadpositie kunnen we deze waterboeien snel leveren.

Lees meer


Steigerfenders

We leveren Dan Fender en Plastimo steigerfenders ter bescherming van uw aanlegsteiger. Voorkom schade met deze duurzame steigerfenders in rechte vorm of in hoekvorm.

Lees meer


Mobiel zonnepaneel & powerstation

Overal en altijd tijdens jouw boottocht stroom bij de hand. Ontdek de solar mogelijkheden voor energie opwekking. En met de draagbare powerstation of powerbanks kunt u ook direct met usb uw apparaten opladen en van stroom voorzien. Bijv. telefoontjes, verlichting en speakertjes.

Lees meer


Waterboei keuren

Wij leveren waterboeien van staal, composiet en kunststof. U kunt onze gecertificeerde keurmeester ook vragen om uw boei te keuren volgende de geldende NEN veiligheidsnormen. Ten behoeve van veiligheid op het water en leidende veiligheidseisen komen wij vaak jaarlijks langs voor een keuring bij bedrijven, waterschappen, gemeenten en jachthavens.

Duurzaam ondernemen

Ecolucht doet ook in 2022 weer vele initiatieven om CO2 te reduceren en te compenseren. Als milieuvriendelijk bedrijf voelen wij de inspiratie om voortrekker te zijn met allerlei CO2 besparende initiatieven. Wij participeren bijvoorbeeld in de volgende initiatieven:
  • » Eurohubs: elektrisch vervoer van the last mile bij zendingen naar de binnenstad
  • » EcoWalt: investeringen in nieuwe CO2 compensatie bossen